Начало Карта Контакти Обратна връзка Профил English
 
Шрифт
 
0.17916139323963132
АОП Законодателство и методология Методически съвет Контрол и мониторинг Образци и списъци РОП и е-услуги Възложители Изпълнители
Регистър на ОП
 
Ключова дума от предмета на поръчката:


Номер на поръчката
(nnnnn-yyyy-xxxx):


Ключова дума от името на
възложителя:


Разширено търсене и шаблони
Статистика
Поръчки, публикувани вчера
Договори, публикувани вчера
Информации за публикувани обяви
Вход
 
Име  
  Парола  
 
  Регистрация на потребител
  Забравена парола
Начало > Помощ > За всички регистрирани потребители
За всички регистрирани потребители
Електронен абонамент и шаблони
 
  

Електронният абонамент за автоматично получаване на информация от Регистъра на обществените поръчки (РОП) и възможността за създаване на шаблони за търсене в регистъра са достъпни за регистрирани потребители (т. нар. интернет потребители).

Регистрацията на интернет потребителите се извършва от секцията "Вход", присъстваща във всяка тематична област на Портала за обществени поръчки. Важно е данните в полето "Е-mail" да бъдат коректни, защото активирането на регистрирания потребител се извършва чрез хиперлинк в електронното съобщение, изпратено на указания адрес.

Чрез разширеното търсене на информация в РОП потребителите имат възможност за запазване на дадена комбинация от критерии за търсене като шаблон, който може да бъде използван многократно. За целта е необходимо в екрана за разширено търсене потребителят да укаже желаните критерии за филтриране на информацията, да зададе име на шаблона в съответното поле и да натисне бутона “Запази”.

Интернет потребителите могат да се абонират за автоматично уведомление по електронна поща при публикуване на документи в РОП, отговарящи на критериите за търсене в даден шаблон. Абонирането се извършва на страницата “Профил”, в нейната секция “Управление на шаблони за търсене”, чрез поставяне на отметка в графата “Автоматично уведомление” срещу съответния шаблон. Достъп до шаблоните си потребителят има и директно от разширеното търсене, след избор на връзката “Шаблони за търсене от профил”.