Начало Карта Контакти Обратна връзка Профил English
 
Шрифт
 
0.17916139323963132
АОП Законодателство и методология Методически съвет Контрол и мониторинг Образци и списъци РОП и е-услуги Възложители Изпълнители
Регистър на ОП
 
Ключова дума от предмета на поръчката:


Номер на поръчката
(nnnnn-yyyy-xxxx):


Ключова дума от името на
възложителя:


Разширено търсене и шаблони
Статистика
Поръчки, публикувани вчера
Договори, публикувани вчера
Информации за публикувани обяви
Вход
 
Име  
  Парола  
 
  Регистрация на потребител
  Забравена парола
Начало > Помощ > За експерти
Помощ
За потребители „Външен експерт“ и „Представляващ организация“
  

Потребителят "Външен експерт" може да подаде самостоятелно заявление за включването си в списъка с външни експерти. Подаването на заявление се извършва след достъпване на Портала за обществени поръчки с потребителско име и парола и избор на опцията „Управление на заявления“. Този потребител има две възможности за подаване на заявление:

  • На хартиен носител – за тази цел потребителят трябва да разпечата генерираният от системата pdf файл

  • Чрез подписване на заявлението през системата с квалифициран електронен подпис

Потребителят "Представляващ организация" може да подаде заявление за включване на едно или повече лица в списъка на външни експерти от името на организацията, която представлява. При подаването на заявление от името на организация, потребителят, който я представлява, задължително подписва заявлението със свой квалифициран електронен подпис, данните на който съдържат идентификационен номер (ЕИК/БУЛСТАТ) на организацията. Подаването на заявление за включване в списъка с външни експерти се извършва след достъпване на Портала за обществени поръчки с потребителско име и парола и избор на опцията „Управление на заявления“.